середа, 08 травня 2019 14:40

Бортпровідниці на термінову пересадку кісткового мозку потрібно 97 тис. євро

Автор: Фото надане Іриною Григор’євою
  45-річна Ірина Григор’єва з Києва лікує лейкемію
45-річна Ірина Григор’єва з Києва лікує лейкемію

45-річна Ірина Григор'єва з Києва лікує лейкемію. Перебуває в одній із клінік Туреччини. Проходить обстеження на можливість пересадки кісткового мозку від рідного донора. Операція коштує від 97 тис. євро.

"Я працювала бортпровідницею і керівником цієї служби в одній авіакомпанії. В лютому 2016-го виявили рак грудей. Пройшла курс лікування і все було добре. Продовжила працювати у державному підприємстві "Украерорух". У лютому цьогоріч виявили лейкемію.

Цей місяць для мене жахливий. Лікарі кажуть, що потрібна пересадка кісткового мозку. Ми звернулися до чималої кількості закордонних клінік. Відгукнулося 2, одна виставила рахунок на 200 тисяч доларів, інша – вдвічі дешевше. Ми обрали останню.

У клініці роблять розширене обстеження кісткового мозку. Потім потрібна консультація професора щодо ідентифікації можливого родинного донора. Вартість операції становить 97 тисяч євро. Гроші потрібні до 30 травня. Якщо трансплантація буде від рідного донора, то операція обійдеться дешевше. Але це стане відомо за 2 тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артему Коліснику з ДЦП після операції потрібна допомога на реабілітацію

Лікарі дають всі шанси на одужання. Прийшла ще одна пропозиція від іншої турецької клініки. Вони пропонують лікування за 125 тисяч євро. Я звертаюся за допомогою до небайдужих людей, самим нам потрібну суму не зібрати.

Я зовсім не готова залишити цей світ. Сама ніколи не перестану дякувати всім, хто мені допомагав і допоможе. Усім людям бажаю міцного здоров'я", - каже Gazeta.ua Ірина Григор'єва.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7427 0067 3605 (Григор'єва Ірина Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «Бортпровідниці на термінову пересадку кісткового мозку потрібно 97 тис. євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі