четвер, 17 січня 2008 10:48

Бомби, скинуті на Підмосков"я, потрапили в дачу гендиректора "Ділового світу"

Міноборони Росії підтвердило, що 16 січня в ході навчань з розмінування мінних полів частини двох протимінних ракет вилетіли за межі полігону і потрапили в дачу гендиректора видавництва "Діловий світ" Сергія Оріщенка. В результаті мимовільного обстрілу, постраждав фронтон будівлі, поранених людей немає.

Раніше представник міноборони повідомив, що одна з ракет вибухнула біля житлового котеджу, внаслідок чого будинок загорівся. Пожежа швидко загасили. Друга ракета впала в городі на одній з приватних ділянок і не розірвалася. Відеокамера на котеджі зафіксувала всю подію. Джерело додало, що кожна з цих ракет важить близько півтонни.

У міністерстві оборони Росії заявили, що відшкодують завданого збитку з власних коштів. В той же час, частини ракет, що потрапили в дачу в Істрінському районі Підмосков"я, направили на експертизу, за наслідками якої буде ухвалено рішення про порушення кримінальної справи.

Для з"ясування обставин обстрілу створена спеціальна комісія. Відомо, що всього було запущено три ракети, дві з яких поцілили в мирні об"єкти, повідомляє Telegraf.by.
Зараз ви читаєте новину «Бомби, скинуті на Підмосков"я, потрапили в дачу гендиректора "Ділового світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі