четвер, 17 січня 2008 10:02

Коттеджне селище у Підмосков"ї закидали півтонними бомбами

На коттеджне селище в Істрінському районі скинули бомби. За версіями МНС, це були реактивні снаряди, сигнальні ракети, навчальні бомби або теплові пастки. Скинув їх на дачне товариство "Озерки" літак, вертоліт або параплан. Втім, Міноборони заявляє, що ракети прилетіли з військових полігонів під Нахабіно.

У середу вдень в Московській області відбулося загадкове бомбардування дачного селища. НП сталася біля міста Дєдовська, приблизно в 45 кілометрах від Москви. Як спочатку повідомили в МНС Московської області, недалеко від села Новинки на дачне товариство "Озерки" з літака скинули дві бомби. Одна з них вибухнула, на нежилій території почалася сильна пожежа.

Полум"я було настільки сильним, що пожежники через високу температуру не могли нібито підійти до місця вибуху.

Пізніше від різних чергових МНС почали поступати дуже суперечливі відомості. За однією версією, в Істрінському районі з літака було скинуто дві навчальні бомби. На одній з них, що не вибухнула, нібито було виявлено заводське маркування. "В середу близько 15.00 в Істрінському районі Підмосков"я під час навчань із військового літака було скинуто дві "болванки" (навчальні бомби), жертв, серйозних руйнувань і пожежі немає", - пояснив співробітник Головного управління МНС у Московській області. Він уточнив, що інформація про інцидент в центральне управління в кризових ситуаціях ГУ МНС у Московській області надійшла о 16.00. За відомостями МНС, одна з "болванок" зруйнувала будову, що належить садовому товариству "Озерки". Втім черговий по Управлінню інформації та громадських зв"язків Міноборони заявив, що даний інцидент "ніякого відношення до військових не має".

За версією іншого представника МНС, літальний апарат виявився парапланом, а скинув він не болванки, а сигнальні ракети.

За третьою версією, на "Озерки" впали два реактивні снаряди, випущені з невідомого літального апарату. За цими даними, інцидент також відбувся близько 15.00. На ділянки номер 17 і 18 садового товариства впали два реактивні снаряди завдовжки 1,7 метра і діаметром 15 сантиметрів. В результаті загорівся будинок на ділянці номер 17, на ділянці номер 18 снаряд не розірвався. За словами співбесідника агентства, зараз територія садового товариства оточена, на місце події викликані військові фахівці, які визначають тип реактивного снаряда, що не розірвався, повідомляє "Подробности".
Зараз ви читаєте новину «Коттеджне селище у Підмосков"ї закидали півтонними бомбами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі