субота, 08 серпня 2015 11:32

Бойовики зривають створення логістичних центрів на Донбасі

Бойовики зривають створення логістичних центрів на Донбасі
Георгій Тука. Фото: ua.112.ua

У Луганській області за минулу добу обстріли були практично по всіх населених пунктах на лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У Новтошковском снаряди лягали близько від місця розташування логістичного центру. Це говорить про те, що бойовики роблять все, щоб зірвати мирні плани президента України і Мінські домовленості щодо створення логістичних центрів. Терористи розуміють, що це їм не вигідно, оскільки люди купуватимуть товари за низькими цінами і отримувати всю необхідну їм допомогу. Вони просто бояться, що міфи російської пропаганди почнуть руйнуватися так швидко, як і з'явилися", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

З 21.00 до 24.00 Станицю Луганську обстрілювали з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. "За попередньою інформацією, є попадання в будинку", - зазначено в повідомленні.

По населених пунктах Троїцьке, Попасна та Новотошковка вели обстріл з 122-мм артилерії. Інформація по зруйнованої інфраструктури та постраждалим поки не надходила.

Як наголошується в повідомленні, в місті Щастя в результаті обстрілу блокпоста були поранені двоє українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зривають створення логістичних центрів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі