субота, 18 липня 2015 23:04

Бойовики готові обміняти журналістку Варфоломеєву у форматі "один на один" - волонтер

Бойовики готові обміняти журналістку Варфоломеєву у форматі "один на один" - волонтер
unn.com.ua

Терористи готові обміняти луганську журналістку Марію Варфоломеєву у форматі "один на один".

Про це в ефірі Громадського розповіла волонтер Гайде Різаєва, повідомляє Еспресо.TV.

"Варфоломеєву не обмінюватимуть на 4 - 5 осіб, це буде обмін один на один. І Варфоломеєву віддаватимуть групі "Патріот", і сподіваємося, що вже найближчим часом", – каже Різаєва.

За словами волонтерки, один із лідерів луганських бойовиків Дрьомов наразі пропонує українській стороні обміняти низку своїх бійців на значно більшу кількість українських військових.

"Вчора прислали список, де Дрьомов просить певний список людей йому передати і у свою чергу – звільнити свої підвали. У списку – понад 100 осіб. Він просить конкретних людей з території України. При чому це буде такий обмін – що він, умовно, готовий за 20 своїх людей віддати набагато більше наших", – розповіла Різаєва.

Скільки людей готовий повернути на підконтрольну Україні територію бойовик, волонтер не повідомила.

Марія Варфоломеєва була затримана бойовиками "ЛНР" 9 січня. Бойовики звинувачують Марію у причетності до "коригування вогню артилерії ЗСУ по Луганську". Їй загрожує від 8 до 15 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готові обміняти журналістку Варфоломеєву у форматі "один на один" - волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі