пʼятниця, 02 жовтня 2009 15:12

Біля моста Патона через ДТП утворився величезний затор (ФОТО)

На проспекті Возз"єднання сьогодні можна було спостерігати величезний затор, який тягнувся через Ленінградську площу і захопив проспект Гагаріна.

Весь потік авто тягнувся у бік моста Патона. Основною причиною затору, окрім будівництва розв"язки на початку моста Патона і Дніпровської набережної, стало ДТП за участю автомобілів Seat Leon і Renault Symbol.

За словами учасників аварії, в третьому ряду по проспекту Возз"єднання рухався Renault. Позаду нього рухався Seat. У певний момент з виїзду з Дніпровської набережної на міст Патона виїхав Mitsubishi Lancer, який, як відзначили учасники ДТП, створив аварійну ситуацію, внаслідок чого Renault вимушений був різко загальмувати. Seat, не витримавши дистанції і швидкісного режиму, і при цьому не чекаючи, що Renault дасть по гальмах, в"їхав в нього.

Від удару Renault відлетів метрів на 10 і зупинився в третьому ряду зустрічного руху, перелетівши через реверсну смугу. Mitsubishi зупинився метрах за 100 від місця ДТП.

Люди в ДТП не постраждали.

У результаті події у Renault пошкоджена задня частина, а у Seat розбитий передок.

На місці події працюють співробітники ДАІ.

За матеріалом Главред
Зараз ви читаєте новину «Біля моста Патона через ДТП утворився величезний затор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі