неділя, 27 червня 2010 18:01

Біля харківського цвинтаря сталося ДТП: 7 потерпілих

Біля харківського цвинтаря сталося ДТП: 7 потерпілих

Сім осіб були госпіталізовані 25 червня через дорожньо-транспортну пригоду в районі окружної дороги Харкова.

Про це повідомили в центрі зв"язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Харківській області.

Як стало відомо, о 15:00 при в"їзді у філію одного з міських кладовищ, розташованого в районі окружної дороги, сталося зіткнення автомобіля ВАЗ-2121, яким керував мешканець Зміївського району Харківської області 1937 року народження, і автомобіля АЗЛК-2141, за кермом якого був мешканець селища Безлюдівка Харківського району Харківської області 1957 року народження.

Внаслідок ДТП постраждали: водій ВАЗ-2121 і його пасажири жителі Харкова чоловік 1968 року народження, жінка 1968 р. н. і дівчина 1997 р.н..

Також постраждали водій автомобіля АЗЛК і його пасажири мешканець селища Безлюдівка 1969 року народження та мешканець Харкова 1968 р. н.

Всіх потерпілих з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості відправили до лікарні Харкова.

Нагадаємо, що 20 червня в Зміївському районі Харківської області сталося ДТП за участю харківського губернатора. В аварії постраждали три автомобілі, в тому числі і Toyota Land Cruiser, за кермом якого перебував сам Добкін. Губернатор визнав себе винним у ДТП.

Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Біля харківського цвинтаря сталося ДТП: 7 потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі