четвер, 13 серпня 2020 13:50

Біланівський комбінат Ferrexpo продовжує допомагати лікарням Кременчука

Біланівський комбінат Ferrexpo продовжує допомагати лікарням Кременчука
Компанія Ferrexpo продовжує надавати допомогу медичним закладам Полтавської області і всієї України

Біланівский гірничо-збагачувальний комбінат, який входить до групи Ferrexpo, надав чергову допомогу медичним закладам Кременчука Полтавської області. Цього разу обладнання та засоби індивідуального захисту доставлені до Кременчуцького обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни та в Кременчуцьку центральну районну лікарню.

У військовий госпіталь передали медичні маски, одноразові рукавички, антисептики та інші засоби індивідуального захисту, які є актуальними і для медпрацівників, і для пацієнтів.

"Від імені воїнів АТО і нашого медзакладу ми попросили Костянтина Жеваго допомогти з ремонтом палати. Він не відмовив і сьогодні у нас є сучасна, функціональна палата.

Ми живемо у важкий час пандемії коронавірусу. Медпрацівники викладаються, щоб допомогти хворим, але й самі потребують витратних матеріалів і засобів захисту. Ми знову звернулися до Ferrexpo. Партії допомоги, яку нам передали, вистачить для забезпечення лікарів до Нового року", - говорить Микола Литвиненко, директор Кременчуцького обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни. Він подякував Ferrexpo і її власнику Костянтину Жеваго за допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві медустанови Кременчука отримали обладнання від Біланівського ГЗК Ferrexpo

Кременчуцька центральна районна лікарня отримала окуляри, одноразові маски, халати, бахіли, рукавички та інші засоби захисту, а також антисептики і тонометри. За словами Марії Ігнатчук, в.о. директора медзакладу, ця партія допомоги спрямована на підготовку до ускладнення епідеміологічного сезону.

"Ми стежимо за ситуацією, оперативно реагуємо на запити медиків і прагнемо максимально забезпечити їх необхідними засобами захисту, медикаментами та обладнанням, яке буде використовуватися для діагностики та лікування пацієнтів і поза контекстом коронавірусу. Медустановам Кременчука надано допомоги більш ніж на 6 мільйонів гривень", - зазначив фінансовий директор Біланівського ГЗК Владислав Палеха.

Компанія Ferrexpo продовжує надавати допомогу медичним закладам Полтавської області і всієї України.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатишів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристовський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристовського ГЗК. У 2019 році компанія виробила 10,5 млн тонн залізорудних окатишів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Біланівський комбінат Ferrexpo продовжує допомагати лікарням Кременчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі