четвер, 05 червня 2008 15:37

Біл Клінтон знову замішаний в секс-скандалі з голлівудською актрисою (ФОТО)

Всього за один день Джину Гершон приписали в список колишніх коханок президента Біла Клінтона. Трапилося це завдяки інформації, розміщеній на сайті VanityFair"s.

Адвокати з голлівудської фірми Lavely & Singer виступають на захист актриси:

"Згідно даній статті, пані Гершон приїжджала до президента Клінтона до Каліфорнії, до того ж автор натякає, що у пані Гершон і президента Клінтона були стосунки. Це абсолютна неправда, мій клієнт поважає Клінтон, як президента, і як сенатора і вона дуже ображена і обурена цими помилковими і дискредитуючими висновками про те, що нібито у неї і Клінтона були стосунки. Ми вимагаємо публікації спростування даної інформації".

За даними адвокатів, "пані Гершон всього тричі була в одній кімнаті з президентом Клінтоном при тому, що вони завжди були у присутності щонайменше десятка, а то і сотень людей. А саме, пані Гершон була одним з багатьох гостей на добродійному заході в Білому домі, коли Клінтон був Президентом. Другий раз пані Гершон була запрошена на вечерю в Нью Йорк, влаштованому на честь Боно, де президент Клінтон був в числі декількох сотень гостей. Утретє пані Гершон в останню хвилину була запрошена на вечерю в Каліфорнії, де було близько 10-15 гостей, у тому числі і президент Клінтон".

Тепер адвокати Гершон вимагають спростування тієї інформації, що була опублікована на сайті VanityFair"s, повідомляє Vip.

Фото Сутки

Зараз ви читаєте новину «Біл Клінтон знову замішаний в секс-скандалі з голлівудською актрисою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі