вівторок, 21 липня 2009 17:27

Бенедикту XVI подарували ноутбук, але авторучка для нього звичніше

Бенедикту XVI подарували ноутбук, але авторучка для нього звичніше
Папа Римський Бенедикт XVI вважає за краще писати авторучкою і навряд чи використовуватиме ноутбук, отриманий на днях у подарунок. Про це розповів напередодні журналістам глава прес-служби Ватикану священик Федеріко Ломбарді.

Ломбарді додав, що понтифік не дуже добре знайомий з сучасною комп"ютерною технікою, тому залишається прихильником традиційної роботи за столом за допомогою паперу і авторучки.

Переносний комп"ютер був вручений понтифікові минулої неділі в місті Романо Канавезе. Дарувальник, ім"я якого не називається, висловив надію, що комп"ютер допоможе понтифіку продовжити роботу над другим томом книги "Ісус з Назарета".

Після отриманої недавно травми Бенедикт XVI висловив співчуття з приводу того, що перелом зап"ястя правої руки заважає йому продовжити роботу над рукописом.

Федеріко Ломбарді відзначив, що після перелому зап"ястя правої руки Бенедикт XVI "спить добре, знаходиться в хорошій формі і вже прогулюється". Проте, за словами прес-секретаря, низку візитів навколишніми місцями довелося відмінити.

В найближчий день в резиденцію Ле Комб в Альпах прибуде державний секретар Ватикану кардинал Тарчизіо Бертоне, щоб обговорити з Папою поточні справи, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бенедикту XVI подарували ноутбук, але авторучка для нього звичніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі