вівторок, 21 жовтня 2008 14:12

Банкомат замість двадцяток видавав купюри у п"ятдесят гривень

У Харкові банкомат ошукав сам себе, а точніше - свій банк. Апарат помилився і замість двадцяток видавав купюри у п"ятдесят гривень.

Троє з 24-х ощасливлених у такий спосіб клієнтів повертати зайві гроші відмовились. Навпаки – люди ловили момент і далі здобували готівку в щедрому апараті. Одна з харків"янок заробила на помилці банкомата сім тисяч гривень.

Ці деталі з"ясували вже правоохоронці – зі скаргою на несумлінних клієнтів фінансова установа звернулася до міліції. Там порушили кримінальну справу за таємне викрадання чужого майна.

Юрій Коновалов, керівник відділку дільничних інспекторів Московського РВ міліції Харкова: "Банкомат влаштований таким чином, що він виконує будь-яку операцію, як можна з меншими витратами. Що це означає? У мінімально короткий проміжок часу і купюрами зручної вартості. Для видачі суми 80 гривень банкомату зручно видати 4 купюри по 20 гривень. Тобто у людей з рахунку електронного, з картки, списувалося 80 гривень, а на руки вони отримала 4 купюри вартістю 50 - тобто 200 гривень", повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Банкомат замість двадцяток видавав купюри у п"ятдесят гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі