понеділок, 18 травня 2009 08:17

Байден розбовкав державну таємницю

Байден розбовкав державну таємницю
Відомий своєю балакучістю віце-президент США Джозеф Байден в черговий раз вразив оточуючих, розповівши привселюдно під час світського обіду про секретний бункер під своєю резиденцією.

Його розмову з сусідом по столу почула помічниця редактора журналу Newsweek, яка, як справжня журналістка, не змогла не написати про це.

За її словами, за обідом в престижному клубі Gridiron, де щорічно проходить зустріч працівників ЗМІ з американським президентом, Байден невимушено розповів про те, що "молодий військово-морський офіцер провів йому екскурсію по резиденції віце-президентів, показавши сховище, сховане за масивними залізними дверима, і невеликий коридор, що сполучає бункер з приміщенням, заповненим телекомунікаційним устаткуванням".

У разі небезпеки американському віце-президентові самому доведеться ховатися в цьому спецсховищі, проте тепер місцезнаходження бункера перестало бути державною таємницею.

Байден також додав, що відразу після терактів 11 вересня в цьому бункері переховувався від терористів Дік Чейні, який був тоді віце-президентом.

Традиційно "права рука" президента живе окремо від нього. З 1974 року резиденцією американських віце-президентів стала Військово-морська обсерваторія в центрі Вашингтону, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Байден розбовкав державну таємницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі