четвер, 10 квітня 2008 09:01

B Швейцарії зіткнулися 70 машин: одна людина загинула

Найбільша за останні роки аварія сталась в середу ввечері в Швейцарії на автостраді А9 на відрізку між містами Лозанна і Вевей. В результаті зіткнення 64 легкових автомобілів і п"яти вантажівок загинула одна людина і 18 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Перші три автомобілі зіткнулися на ділянці дорогі, де ічерез ремонтні роботи була закрита для руху одна з двох смуг, повідомив представник поліції кантона Во Жан-Крістоф Сотерель. Потім в них врізалися декілька вантажівок, водії яких не змогли вчасно загальмувати. Після цього в умовах зливового дощу і щільного туману в пошкоджені машини врізалися ще декілька десятків автомобілів.

Представник поліції повідомив, що з трьох машин пасажирів і водіїв довелося витягувати, розрізаючи кузови автомобілів. Для надання допомоги постраждалим, які відмовилися від госпіталізації, на місці був розгорнений пересувний медпункт. "Більше сорока чоловік потребували психологічної допомоги, яка була їм надана", - повідомив Сотерель.

Рух по автостраді був відновлений тільки пізно увечері, коли з проїжджої частини прибрали всі пошкоджені машини, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «B Швейцарії зіткнулися 70 машин: одна людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі