вівторок, 22 грудня 2009 12:12

Автошляхи та залізниці по всій Україні все ще завалені снігом

Автошляхи та залізниці по всій Україні все ще завалені снігом

Станом на ранок, 22 грудня, у зв"язку зі складними погодними умовами в Україні затримується рух 14 потягів (дев"ять товарних і п"ять пасажирських), повідомляє Міністерство транспорту і зв"язку.

За даними на сьогоднішній ранок, метеорологічні умови в Україні залишаються складними. Для того, щоб забезпечити проїзд автодорогами і залізницями, працюють понад 11 тисяч осіб та задіяно 841 снігоочисна машина.

Протягом минулої доби та в ніч з 21 на 22 грудня порушень у функціонуванні об"єктів транспортного комплексу - авіаційного, морського транспорту, метрополітенів - через погіршення погодних умов на території України не було. Водночас у деяких регіонах проїзд автодорогами та залізницею ускладнений.

Покриття на автомобільних дорогах державного значення в більшості областей засніжене. На перевалах у Карпатах іде невеликий сніг, температура повітря -6 ...- 10 градусів. На перевалах у Криму проїзд транспорту забезпечений.

Крім того, на трасі М-05 Київ - Одеса проїзд забезпечений, проте місцями дорога засніжена. У Чернігівській області покриття доріг засніжене, у Луганській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій області на дорогах місцевого значення місцями ожеледиця.

У Херсонській області на ділянці дороги Миколаїв - Херсон частково обмежено рух транспортних засобів: рух організовано у реверсному порядку. У Донецькій, Луганській та Миколаївській областях ускладнений проїзд автотранспорту на автодорогах місцевого значення.

Раніше Мінтранс повідомив, що затримок у русі потягів на залізниці України немає, і всі поїзди курсують згідно з графіком.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Автошляхи та залізниці по всій Україні все ще завалені снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі