субота, 19 лютого 2022 23:00

Автор бойової пісні і багатодітний батько: розповіли про загиблого на фронті розвідника

Сьогодні вранці, 19 лютого, в районі Світлодарської дуги Донецької області під час обстрілу загинув військовослужбовець Збройних Сил України капітан Антон Сидоров. Розвідник отримав смертельне осколкове поранення.

Про це повідомила 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських військових зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув капітан ЗСУ

Загиблий розвідник є автором пісні "Спите братья мои".

У січні військовому виповнилося 35 років. Він родом з Києва. У Збройних Силах України з 2005 року. В 2011 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"Антон планував боронити кордон країни в бригаді до того часу, допоки повернемо останній сантиметр тимчасово окупованої української території", - згадують військового побратими.

Автор: t.me/NazarPrykhodkoPlus
  Вбитому військовому нещодавно виповнилося 35 років
Вбитому військовому нещодавно виповнилося 35 років

У військового залишилося троє маленьких доньок та дружина.

"З перших днів російсько-української війни воїн гідно та самовіддано захищав Україну від ворога. Рука російського окупанта забрала в дружини - чоловіка, батька трьох донечок, 11 та 7 років, а наймолодшій не було ще й пів рочку, у нас - побратима та друга, в Батьківщини - сина й воїна", - розповіли у бригаді.

Станом на 22 годину 19 лютого з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 122 порушення, 108 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців загинули, ще четверо - поранені.

Зараз ви читаєте новину «Автор бойової пісні і багатодітний батько: розповіли про загиблого на фронті розвідника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі