неділя, 05 березня 2017 18:42

"Автомайдан" заблокував виїзд з будівлі суду

"Автомайдан" заблокував виїзд з будівлі суду

Активісти "Автомайдану" заблокували виїзд з двору будівлі суду, де обиратимуть запобіжний захід для голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Сам Насіров досі перебуває у суді, у засіданні суду оголошено перерву для розгляду клопотання про відвід судді Олександра Бобровникова, передає "Українська правда".

В НАБУ та САП очікують, що Солом'янський райсуд Києва ухвалить рішення з обрання запобіжного заходу для Насірова саме у неділю.

"Закликаємо усіх небайдужих громадян бути під Солом'янським судом м.Києва, де відбувається шоу задля уникнення відповідальності паном Насіровим. Якщо буде потрібно, стоятимемо всю ніч. Вдягайтеся тепло, прихопіть чай та запас їжі про всяк випадок",- заявили в "Автомайдані".

Главу Державної фіскальної служби Романа Насірова звинувачують у співпраці з нардепом-втікачем Олександром Онищенком. Підозрюють, що він завдав збитків державі у 2 млрд грн.

Сьогодні о 23:52 спливає 72-годинний термін затримання Насірова.

Зараз ви читаєте новину «"Автомайдан" заблокував виїзд з будівлі суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі