четвер, 05 червня 2008 16:12

Австрійцю, який 24 роки ґвалтував свою доньку, пишуть любовні листи

Австрієць Йозеф Фріцль, який 24 роки протримав доньку в сексуальному рабстві, не відчуває нестачі в прихильницях після свого викриття. Збоченцю до в"язниці надходять сотні листів з освідченнями в коханні.

Страшний злочин пенсіонера з Амштеттена приголомшив Австрію і решту всього світу, проте не всі відчувають до Фріцля презирство. Щодня до в"язниці доправляються лантухи з листами для маніяка, в яких на його адресу сипляться не лише прокльони.

Вже понад місяць преса буквально рясніє страшними подробицями злочинів Фріцля. Проте, знайшлися понад 300 жінок, що відчувають збочений потяг до маніяка.

У багатьох листах маніякові висловлюється співчуття, а його вчинки навіть розхвалюються. Багато прихильниць батька-ґвалтівника стверджують, що його просто неправильно зрозуміли, а в глибині душі він добра людина.

На думку декого з них, Фріцль ґвалтував свою дочку, примушуючи народжувати йому дітей, щоб "викласти їй урок материнства".

Влада Австрії готова допомогти сім"ї маніяка Йозефа Фріцля назавжди позбутися настирливої уваги громадськості в цілому і папарацці зокрема. Жертвам готують нові документи. Поліція, пожежні команди і охорона лікарні перебувають у постійній готовності дати відсіч черговій спробі репортерів дістатися Фріцлів та їхнього тимчасового притулку.

Нові паспорти будуть видані 42-річній Елізабет Фріцль, яка впродовж 24 років залишалася секс-рабинею свого батька, а також її шести дітям, що вижили, і матері, 68-річній Розмарі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Австрійцю, який 24 роки ґвалтував свою доньку, пишуть любовні листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі