понеділок, 28 серпня 2023 21:10

Астрологиня розповіла, що і у який день робити, аби стати заможним та успішним – гороскоп на тиждень

Астрологиня розповіла, що і у який день робити, аби стати заможним та успішним – гороскоп на тиждень
Найкраще справи підуть у вівторок. Зумієте легко досягти своєї мети. Фото: pixabay.com

Тиждень з 28 серпня по 3 вересня змусить багатьох забути про попередні плани і з головою зануритися у роботу. Понеділок присвятіть роздумам, підсумуйте літо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найкраще справи підуть у вівторок, - говорить астрологиня. – Відчуєте себе сильним та витривалим. Зумієте легко досягти своєї мети. У середу багато думатимете над тим, що не вдалося завершити влітку. Не дивіться із сумом у минуле. Якщо щось не вийшло, значить так було потрібно. Четвер присвятіть зустрічі з рідними та друзями. Обмінюйтеся думками, шукайте разом способи вирішення проблем та складайте плани на найближче майбутнє. П'ятниця – вдалий день, аби придбати авто, замінити побутову техніку у домі та купувати нерухомість. Нова квартира принесе господарям затишок. Перші вихідні вересня проведіть із родиною. Це надихатиме. Разом знайдете кілька цікавих ідей, які допоможуть стати заможними та успішними".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть будь-які дрібниці. Найважливіші справи бажано перенести на четвер або п'ятницю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прислухайтеся до підказок долі. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення. У п'ятницю краще зайнятися плануванням свого життя на наступний рік.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ваші досягнення – результат щоденної копіткої роботи. Не варто опускати руки. Зараз ви здатні досягти неймовірного результату.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усе добро повернеться до вас сторицею. У домі буде багато гостей. Це відволікатиме від роботи. Не засмучуйтеся. Саме від цих людей ви отримаєте підказку, як жити та що робити далі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Перш ніж змінювати роботу, поцікавтеся умовами оплати. Заробити допоможуть випадкові знайомі. Не варто купувати одяг. Він не пасуватиме. Нову зачіску зробіть у четвер.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Перегляньте свої справи за літо, проаналізуйте, чого досягли, а де помилилися. Найкраща стратегія зараз – планування на короткі періоди: тиждень або місяць. Закінчіть проєкти, які не можуть чекати до вересня. З осені беріться за справи, які приносять високі заробітки та задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому останні вихідні літа принесуть багато грошей та гарних новин

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

До змін на роботі ставтеся як до цікавої пригоди. Довіряйте своїм передчуттям і готуйтеся отримати винагороду за плідну працю. Колеги цінуватимуть вас за ініціативність та вміння об'єднувати команду. На сім'ю часу бракуватиме. Проведіть разом вихідні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почуватиметеся заможними. Зараз ви можете дозволити собі майже все. З'явиться бажання покинути роботу. Не поспішайте звільнятися. Бракуватиме часу на відпочинок. Хоча б годину щодня присвячуйте собі. Сходіть у басейн чи на масаж.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не вдавайте з себе того, ким не є насправді. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Найважчу роботу заплануйте на вівторок. Тоді легко буде знайти оригінальне вирішення проблем.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не дозволяйте собі лінуватися. Забезпечити достатній рівень прибутку зумієте завдяки наполегливій роботі. Побачення плануйте на суботу. Усе складеться, як ви того бажаєте. Це будуть цікаві і тривалі стосунки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. Утримайтеся від придбання комп'ютерів та засобів зв'язку. За смартфоном, ноутбуком чи планшетом ідіть у перші вихідні вересня. Знижки приємно здивують.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чим менше інші знатимуть про вас, тим краще. Не варто ділитися з кимось планами на майбутнє чи довіряти свої таємниці. Мовчки робіть те, що задумали. Успіх вам гарантований.

Астрологиня шокувала фінансовим прогнозом на вересень. Дізнайтеся першими, чиї фінансові справи підуть угору.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, що і у який день робити, аби стати заможним та успішним – гороскоп на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі