неділя, 27 серпня 2023 06:35

Кому останні вихідні літа принесуть багато грошей та гарних новин

Кому останні вихідні літа принесуть багато грошей та гарних новин
Підводитиме пам'ять. Відкладіть навчання, планування й розрахунки. Дайте голові відпочинок. Фото: pixabay.com

26-27 серпня не їдьте далеко від дому. Цей час краще провести у знайомому місці з тими, на кого можна покластися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вихідні важко буде зосередитися на важливій інформації, - говорить астрологиня. – Підводитиме пам'ять. Відкладіть навчання, планування й розрахунки. Дайте голові відпочинок. Тіло потребуватиме руху. Катайтеся на велосипеді, танцюйте, плавайте. Можна більше часу приділити спорту. Але не варто йти на рекорд. Швидко підніматиметься тиск. Запобігайте травмуванню кінцівок. Не слід купувати комп'ютери та засоби зв'язку. Вони не працюватимуть довго. Пошукайте раніше загублені речі. Зростають шанси їх знайти. Останні вихідні літа принесуть багато грошей та гарних новин Тельцям, Дівам, Козорогам і Скорпіонам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

З'явиться більше можливостей заробити та вигідно скористатися своїми заощадженнями. Не відмовляйтеся від підробітку у вихідні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ці вихідні найкраще підійдуть для завершення справ. Щось нове розпочинайте по обіді у вівторок. Йти на перемовини щодо працевлаштування теж не час. Співбесіди проходитимуть складно. Ваше резюме не приверне уваги роботодавців.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зірки сприятимуть примиренню в родині. Проведіть більше часу в колі близьких. Підвищується плодючість організму. Саме час подумати про поповнення сім'ї.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Можуть надійти неочікувані пропозиції. Поставтеся до них серйозно. Таланитиме творчим людям. Ви знайдете своє місце під сонцем. Не бійтеся конкурентів. Робіть те, що задумали.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відправляючись у дорогу, переконайтеся, що не забули квитків чи документів. Багатьом необачним подорожнім доведеться повертатися додому через забуті речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців чекають спекотні вихідні через тропічні маси з Африки

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо хочете щось змінити, не сидіть на місці. Шукайте цікаві пропозиції. Це допоможе знайти хорошу роботу і опанувати нову професію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети свого успіху.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Чудовий день, аби відпочити з сім'єю біля річки чи басейну. Пограйте разом у футбол чи теніс. Це здорово розвантажить голову від важких думок.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Часто згадуватимете дитинство і людей, які вас надихали та підтримували. Закортить повернутися у місця, де виросли.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вихідні обіцяють принести масу яскравих вражень. Задовольняйте свою цікавість. Відправляйтеся на екскурсії до замків та фортець, відвідуйте музеї та виставки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вкладайте кошти у саморозвиток. Цікаві пропозиції надійдуть від людей, з якими раніше працювали в одному колективі. Не відмовляйтеся. Візьміть трохи часу на роздуми.

Тиждень з 21 по 27 серпня буде непростим, але цікавим. Астрологиня розповіла, як він наблизить нас до перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Кому останні вихідні літа принесуть багато грошей та гарних новин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі