понеділок, 21 серпня 2023 10:51

Чому цей тиждень унікальний і як він наблизить нас до перемоги ‒ гороскоп на 21-27 серпня

Чому цей тиждень унікальний і як він наблизить нас до перемоги  ‒ гороскоп на 21-27 серпня
Про Україну говоритимуть в усьому світі. Фото: pixabay.com

Тиждень з 21 по 27 серпня буде непростим, але цікавим. Новин буде багато, але не кожній треба довіряти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей унікальний тиждень зробить українців ще більш рішучими та витривалими, - говорить астрологиня. – Саме він наблизить нас до перемоги. Про Україну говоритимуть в усьому світі. Вляжуться чвари, почнемо мислити головою, а не піддаватися емоціям. Нарешті отримаємо рішення, на які довго чекали: щодо літаків, далекобійної зброї та навчання українських пілотів. Щодня ставатимемо ближчими до своєї мети. Вдало проходитимуть переговори, презентації. Можна виставляти на показ свої роботи, набирати свою команду, ділитися досвідом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Гроші йтимуть до вашої кишені. Не спішіть витрачати їх на необдумані покупки чи позичати комусь із друзів. Втратите і кошти, і дружбу. Краще заощадьте частину заробленого.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не шукайте проблем на свою голову. Насолоджуйтеся здобутками, складайте плани на осінь. Найцікавіші пропозиції отримаєте в кінці місяця.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Уникайте кредитів. Виникнуть проблеми з їх погашенням. Купуйте найнеобхідніше, а від придбання техніки відмовтеся взагалі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто вирушати у мандри чи запрошувати додому багато гостей. Почуватиметеся виснаженими. Зосередьтеся на роботі. З головою зануритеся у справи, які приноситимуть стабільний заробіток.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе складеться так, як треба. І буде краще, ніж ви очікували.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшуються заробітки. Поставтеся до цього по-філософськи. Використайте цей час для відпочинку. Насолодіться передостаннім тижнем літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку погоду очікувати у понеділок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не шукайте заміну колегам чи коханим. Тримайтеся за людей, які були з вами увесь цей час. Лише разом з такою командою ви досягнете успіху. Серед новеньких, які втираються у довіру, буде багато самозванців.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ніщо не стоятиме на перешкоді до вашого фінансового успіху. Заощаджуйте мудро. Осінь – найкращий період, аби купувати нерухомість чи починати власний бізнес.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Коли купуєте речі, зважайте на їхню функціональність. Зовнішня привабливість виявиться оманливою. Придбані цього тижня меблі не будуть зручними, а техніку доведеться часто здавати в ремонт.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вам зустрічатимуться прекрасні, хоча трохи егоїстичні партнери. Якщо братимете з ними шлюб, доведеться змиритися, що у ньому один кохає, а інший дозволяє себе любити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Натхнення дозволить вам з легкістю завершити найважчі справи, які розпочали влітку. Вас надихатиме усе навколо. Не шукайте приводу втекти у відпустку. Націлюйтеся на результат і вправно робіть те, що умієте найкраще.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте уважними до дітей та коханих. Зараз вони потребують вашої поради, міцного плеча, надійної підтримки та максимальної довіри. За ваше добре серце вам віддячать сторицею.

Астрологиня зробила неочікуваний прогноз на вихідні і назвала знаки, які відчують себе абсолютними щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Чому цей тиждень унікальний і як він наблизить нас до перемоги ‒ гороскоп на 21-27 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі