пʼятниця, 23 липня 2021 09:15

Астрологиня поділилася прогнозом на вихідні

Астрологиня поділилася прогнозом на вихідні
Уникайте тих, хто набивається у друзі в соцмережах. Фото: pixabay.com

Вихідні 24-25 липня обіцяють неабиякі можливості. Найбільше досягне той, хто має підтримку коханих. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Знайомства в інтернеті розчарують, - говорить астрологиня. – Уникайте тих, хто набивається в друзі в соцмережах. У вихідні побачите, яку лицемірну й корисливу людину притягнули до себе. Збирайте ягоди, а не плітки. По чорниці йдіть на світанку. Остерігайтеся укусів змій. Підлітки стають нетерплячі, тому знайдуть пригоди на свою голову. Не спішіть їм щось забороняти, бо намагатимуться вирватися з-під контролю. Пильнуйте і будьте поруч".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Можливостей вдосталь, але не всіма зумієте скористатися. Надійдуть вигідні пропозиції працевлаштування. Надсилайте резюме.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це час багатий на несподіванки. То кохані ошелешать ідеєю переїхати жити за кордон, то начальство захоче омолодити колектив і найме стажерів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Багато справ у саду та на городі. У вас до цього не дійдуть руки. Щоб гарно заробити, доведеться їхати у відрядження. Вагітним слід остерігатися передчасних пологів. Протипоказані перельоти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хотітиметься стабільності. Але багато планів доведеться відкласти через гостей. Від пишних бенкетів відмовтеся, бо почастішають отруєння.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Марно шукати взаємності від людей, які навіть не дивляться у ваш бік. Не відштовхуйте тих, хто любить по-справжньому. Налягайте на персики й абрикоси. Це покращить роботу печінки й нирок.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Здійсніть давню мрію. Відкрийте автомайстерню чи студію танців. Цивільний шлюб розчарує. Марнуєте час із людиною, яка не бачить себе сім'янином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У світі вперше тестуватимуть пероральну вакцину від Covid-19

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не налягайте на пончики та інші вироби із дріжджового тіста. Відмовтеся від енергетиків і кави.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Марно сподіваєтеся на підтримку друзів. Ваші проблеми здаватимуться їм дріб'язковими. Це не привід переривати стосунки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Займайтеся саморозвитком. Здивуєтеся, скільки нових здібностей помітите у собі. Марно намагаєтеся достукатися до совісті обранців.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Прочитайте книжку. Пізнавайте людей, які поруч. Не носіть меблі та важку техніку, бо нагадають про себе давні травми спини.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Шукайте репетиторів для дітей. Чудовий період, аби вивчати іноземні мови та готуватися до ЗНО.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Грошей стає більше. Вирушіть у подорож, купіть нове взуття. Захочете романтики. Поряд будуть такі ж самі шукачі любовних пригод. Не скачіть у гречку, якщо маєте коханого. Зіпсуєте стосунки, перевірені часом.

Астрологиня здивувала прогнозом на осінь. Вона назвала знаки-щасливчики й дала неочікувані поради для кожного.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня поділилася прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі