середа, 21 липня 2021 09:17

Екватор року позаду: кому зірки пророкують небачений успіх восени

Екватор року позаду: кому зірки пророкують небачений успіх восени
У жовтні можна планувати купівлю і продаж нерухомості, завершувати ремонт у домі. Фото: pixabay.com

Друга половина літа – це час повільних змін. Не плануйте напруженого графіка. Вашу активність всіляко сковуватимуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важливі справи перенесіть на вересень, - каже астрологиня. – Краще складати плани на осінь. Прислухайтеся до підказок долі. Екватор року позаду. Будьте уважними до всього, що відбувається навколо. У жовтні можна планувати купівлю і продаж нерухомості, завершувати ремонти в домі. Похід до стоматолога заплануйте на листопад. Вдало пройде протезування зубів. Небачений успіх восени зірки пророкують Левам і Тельцям, Водоліям і Козерогам. Настає і на вашій вулиці свято".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Виручіть коханих. Допоможіть їм заробити більше, підкажіть, у чому їхня сила та перевага. Спіть довше. Свіжа голова допоможе рухатися вперед. Дратівливість і втома заважатимуть.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Довірте виховання дітей старшим родичам. Бракуватиме терпіння, аби боротися з підлітковими істериками.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто вкладати кошти в новобудову чи брати кредит під заставу майна. Марно намагаєтеся помирити сусідів. Наживете ворогів. Через переїдання надокучатиме печія.

Рак (22 червня - 22 липня)

Фінансових пропозицій буде вдосталь. Затримайтеся на роботі, якщо хочете досягти більшого. Грошей постійно бракує. Відкладіть будівництво гаража.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Годі тринькати гроші на дорогі подарунки людям, які цього не цінують. Краще поїдьте в мандрівку. Чудового співрозмовника зустрінете в потязі. Стережіться протягів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Щось кардинально змінювати не варто. Грошей стане більше. Помітите, хто справжній друг, а хто шукає користь від спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 липня: як пережити повню і досягти успіху

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Багато бажань спонукають працювати удвічі більше. Не спішіть здавати долари. Притримайте заощадження до осені. Вдасться вигідно купити чи обміняти квартиру.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Рідним потрібна матеріальна підтримка. Допоможіть. Намагайтеся не протистояти поворотам долі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не використовуйте флірт як спосіб помститися колишнім коханим. Приречете себе на кілька місяців самотності.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Неприємний осад залишить зустріч із колишніми однокласниками. Здаватиметься, що ви мало досягли в житті. Годі рівнятися на когось. Пригорніть дітей і коханих.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Діти порадують успіхами. Саме час шукати для них школу, гуртки та мовні курси. Поїздку за кордон плануйте заздалегідь. Доведеться здавати тест на коронавірус і подбати про паспорт вакцинацій.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Приплодом потішать домашні улюбленці. На породистих цуциках вдасться добре заробити. Бережіть підшлункову. Відмовтеся від жирного м'яса й випивки.

Астрологиня здивувала прогнозом на 21 липня. До її порад варто прислухатися, якщо хочете почуватися щасливими.

Зараз ви читаєте новину «Екватор року позаду: кому зірки пророкують небачений успіх восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі