неділя, 11 липня 2021 05:05

Астрологиня назвала знаки, здоров'ю яких можна позаздрити

Астрологиня назвала знаки, здоров'ю яких можна позаздрити
Віддавайте перевагу вареним та печеним стравам домашньої кухні. Не допускайте перекусів на бігу. Фото: pixabay.com

11 липня тіло буде погано реагувати на перепади температури. Враховуйте це. Особливо якщо збираєтеся з друзями на природу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Захищайте себе від можливості зараження на грибкову інфекцію, - говорить астрологиня. – У басейні та лазні не ходіть босими. Користуватися чужими засобами гігієни зась. Більше пийте і менше їжте цього дня. Не затримуйте сечовиділення. Добре промийте нирки. Оперативне лікування органів видільної системи відкладіть до наступного тижня. Правильно підібрана дієта дозволить вам чудово почуватися. Віддавайте перевагу вареним та печеним стравам домашньої кухні. Не допускайте перекусів на бігу. Найкраще себе почуватимуть Леви, Скорпіони і Козероги. Вашому здоров'ю можна позаздрити. Вранці відчуєте приплив сили та енергії. Киньте пити і палити. Бережіть своє здоров'я".

Овен

Схильні до судоми мають бути обережними на воді та за кермом. Не допускайте нервових зривів. Перед сном розслабтеся у теплій ванні.

Телець

Хворі на тромбофлебіт мають потурбуватися про себе. Не перевантажуйте ноги. Не розпочинайте курсу внутрішньовенних ін'єкцій.

Близнюки

Не робіть косметичні операції. Місця пошкодження шкіри загоюватимуться грубими рубцями. Очищуйте шкіру обличчя обережно.

Рак

Накопичується перевтома. Усе важче помірковано реагувати на стресові ситуації. Перегляньте розпорядок дня. Лягайте спати до півночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10-11 липня: як молодик вплине на життя кожного з нас

Лев

Ввечері спостерігатиметься низький рівень працездатності. Більшість важливих справ встигніть зробити до обідньої перерви. Не беріться за наднормову роботу.

Діва

Погіршується водно-сольовий обмін. Займіться профілактикою застійних явищ в організмі. Багато рухайтеся. Пийте чисту воду протягом дня.

Терези

Бережіть горло від застуди. Не слід пити прохолодні напої після виснажливої праці. Намагайтеся більше мовчати.

Скорпіон

Частіше турбуватимуть напади головного болю. Виручать знеболювальні таблетки. Посилиться реакція організму на зміну погоди.

Стрілець

Шийний остеохондроз може провокувати головний біль. Зверніться до масажиста. Регулярно робіть ранкову гімнастику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші

Козеріг

Уповільнюється обмін речовин. Відмовтеся від висококалорійних страв. Їжте, коли зголодніли. Не дотримуйтеся усталеного графіку.

Водолій

Виникатимуть спазматичні болі в животі. Не поспішайте лікувати шлунок. Причиною може бути стресова ситуація.

Риби

Повільно виводитимуться шлаки з організму. Не зловживайте ліками й міцними напоями. Добрий час для боротьби зі шкідливими звичками.

11 липня нехай справи йдуть у звичному руслі. Астрологиня розповіла, як і з ким провести одну з найкращих неділь літа.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала знаки, здоров'ю яких можна позаздрити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі