середа, 28 грудня 2022 18:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Артилеристи ЗСУ знищили пункти управління РФ та спепелили ворога

Артилеристи ЗСУ знищили пункти управління РФ та спепелили ворога
Артилеристи ЗСУ нищать росіян. ФОТО: Генштаб

Українська авіація за поточну добу чотири рази ударила по районах зосередження росіян. Загарбники зазнали значних втрат.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, два райони зосередження живої сили та склад боєприпасів ворога, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

"Окупанти протягом доби завдали два авіаційних та два ракетних удари, а також здійснили більш як 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню", – додали в командуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни заблукали й потрапили у полон ЗСУ біля Кремінної: відео

Ворог продовжує вести наступ на Авдіївському та Бахмутському напрямках і намагається покращити тактичне положення на Лиманському напрямку. На інших територіях противник обороняється, підсумували в Генштабі.

Українські воїни наносять удари по російських окупантах у Запорізькій області.

Біля міста Кремінна на Луганщині російські окупанти заблукали й потрапили в полон до захисників України.

Горе-мандрівники також принесли з собою зброю, яка теперь послужить цілям Збройних сил України. Відповідне відео опублікував СтратКом ЗСУ в Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Артилеристи ЗСУ знищили пункти управління РФ та спепелили ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі