вівторок, 24 квітня 2007 12:41

Янукович подарував Герман вже третю ікону, а Ахметов - перо

Народного депутата України, члена Партії регіонів Ганну Герман з вдень народження першим особисто привітав народний депутат Ринат Ахметов.

За словами іменинниці, Ахметов подарував їй платинове перо і букет орхідей. Нардеп відзначила, що прем`єр-міністр України Віктор Янукович також привітав її з днем народження.

"У мене є хороша історія з приводу привітання прем`єра. Ми з ним вперше зустрілися 24 квітня на моєму дні народження три роки тому. Він подарував мені ікону Христа Спасителя, зроблену з емалі. Через рік він подарував мені рідкісну ікону святої Ганни, яку я дуже довго шукала. А в 2006 році він подарував мені ікону Георгія Побідоносця", - розповіла парламентарій.

Герман наголосила, що для неї дуже важливо те, що Янукович пам`ятає про її день народження. "Це найкращий подарунок", - додала вона.

Нардеп зізналася, що не святкуватиме день народження, оскільки у неї немає часу. "І взагалі я не вважаю, що це таке вже велике свято день народження, тим більше, коли тобі 48 років", - відзначила Герман, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Янукович подарував Герман вже третю ікону, а Ахметов - перо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі