пʼятниця, 24 квітня 2009 10:17

Янковський потрапив до лікарні з внутрішньою кровотечею

Янковський потрапив до лікарні з внутрішньою кровотечею
Олег Янковський напередодні був терміново госпіталізований у вкрай важкому стані. Причиною госпіталізації стала внутрішня кровотеча. За словами лікарів, стан знаменитого артиста викликає серйозне побоювання. У один з елітних медичних центрів Москви, де лікується Янковський, був запрошений кращий гастроентеролог російської столиці.

Художній керівник "Ленкома" Марк Захаров не почав приховувати факту різкого погіршення самопочуття артиста, але ухилився від деталей. "Так, Олег Іванович госпіталізований. Я не можу дати вам точнішої інформації по його діагнозу, оскільки не володію медичними термінами. Точні медичні дані знає тільки він і його дружина".

Дружина Янковського актриса Людмила Зоріна відмовилася коментувати ситуацію. "Не таке зараз становище, щоб говорити про які-небудь подробиці", - пояснила вона.

"Зараз йому вже трохи краще. На щастя, кровотечу вдалося зупинити, але стан, на жаль, залишається вкрай важким. Лікарі роблять все можливе, але хвороба продовжує прогресувати. Тепер дуже багато що залежить від самого організму. Але всі ми сподіваємося, що Олег Іванович справиться: він не раз доводив, що володіє величезною силою волі, здатної на чудеса", - розповіло джерело в медичних колах.

Повідомляється також, що через сильні болі Янковському призначають препарати, які погано впливають на його ослаблений імунітет, проте іншого виходу в даній ситуації немає.

10 квітня Олегу Янковському стало погано під час спектаклю, але він зумів дограти його до кінця. А в середу замдиректора "Ленкому" Сергій Вольтер, коментуючи чутки про те, що артист у вівторок самовільно покинув один з московських онкологічних центрів, запевнив: "Олег Іванович зараз знаходиться вдома. З ним все гаразд. У лікарню він регулярно їздить на обстеження".

Повний оптимізму був і Марк Захаров: "Ніхто Янковського не госпіталізував. Людина просто погано себе почуває і відпочивав удома. Цієї неділі (26 квітня) Олег Іванович обіцяв повернутися в театр і зіграти "Одруження". Від заміни він категорично відмовився".

В кінці січня цього року Янковський, раптово для всіх припинивши діяльність в театрі, виїхав на лікування до Німеччини. Тоді ж з"явилися припущення, що у нього виявлено онкологічне захворювання.

За матеріалами: Life.ru, Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Янковський потрапив до лікарні з внутрішньою кровотечею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі