вівторок, 16 лютого 2010 14:25

Андрій Шевченко "освідчився у коханні" чужій жінці (ФОТО)

Київська фотохудожниця Юлія Воронцова зібрала найвідоміших чоловіків України у проекті "100 освідчень у коханні". 36-літня дизайнер попросила зірок прийти на зйомки у білій сорочці та з квітами.

"Чистота експерименту полягає в тому, що квіти кожен купував сам. Учасники проекту дивували мене своїми ідеями" - розповідає Юлія.

"Хірург Павло Денищук прийшов з букетом із хірургічних інструментів. Сергій Поярков приніс на зйомки кактус вагою біля 80 кг. Руслан Захарченко прийшов до Воронцової із короною на голові. Дизайнер Сергій Єрмаков привіз свій останній шедевр — корсет розписаний олійними фарбами. Його він готується подарувати Мадонні. Віктор Павлік приніс орхідею, яку виростив сам із маленького стебельця. Весь час тремтів над нею. Зізнався, що жінка сказала: "Не дай Бог з квіткою щось станеться. Додому не повертайся!" Все обійшлося", - каже вона.

Величезний букет багряних троянд був у Яна Петровича Табачника.

"Порахувати їх було нереально, не менш як 25-30, дуже благородно оформлені. Мене здивував Михайло Воронін, який прийшов з квітами в коробці. Відкриває кришку — а звідти виглядає кишеньковий песик. Шаблонних підходів було мало. Навіть коли Андрій Шевченко прийшов просто з однією трояндою, цього було достатньо, щоб він виглядав дуже достойно. За цією трояндою міг спокійно бути прихований в коробочці якийсь діамант." - розповідає фотохудожниця.

Найбільше було троянд. Ближче до весни почали приходити з тюльпанами, наприклад Остап Ступка. Вчора Ель Кравчук був першим із нарцисами.

"Працювала з ними як фотопсихолог. Мене не всі знали і треба було завоювати довіру. Я їх розкручувала на зізнання в коханні. Троє прийшло зі своїми другими половинками — Віталій Білоножко, Олексій Литвинов, Петро Дмитриченко. Дружини не ревнували. Всі розуміли що це мистецтво. Наприклад, коли знімали Петю Дмитриченка, він трохи соромився, бо кохана поруч" - каже Юлія Воронцова.

"Вмовити їх вдалося і завдяки моїй репутації дизайнера, і завдяки добрим відгукам багатьох відомих людей України, хто за останні три роки, що існує моя фотостудія, потрапили до мене на зйомки" – Юлію пам"ятають по телепередачі "Корисна площа", в якій вона вела рубрику по декору а також зробила безліч дизайн-проектів у рамках передачі для відомих людей України – Анжеліки Рудницької, Снежани Єгорової, Юрія Кота… Зараз майстер-класи дизайнери з декору інтер"єру можна побачити в рубриці "Ідеї для оселі" у ранковому блоці програм на каналі Інтер. Цього тижня заплановані останні зйомки освідчень у коханні. Багато позитиву я дарувала усім, хто погодився прийняти участь. Окрім моїх обов"язкових умов для зйомок було й багато імпровізації на знімальному майданчику. Мені важливо було передати урочистість моменту, переживання, пов"язані з подарунками і квітами. Адже навіть зірки хвилюються, коли освідчуються в коханні" - каже Юлія Воронцова.

Виставка пройде з 6 до 20 березня у Мистецькому Арсеналі.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко "освідчився у коханні" чужій жінці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі