субота, 13 лютого 2010 21:19

На етно-езотеричному фестивалі вчили користуватись презервативом (ФОТО)
12

З 12 по 14 лютого у столичному ПТУ дизайну та одягу проходить 9-ий етно-езотеричний фестиваль "Казкове місто", присвячений Міжнародному Дню закоханих і початку року Тигра за китайським календарем.

На фестивалі вчать медитувати і займатися езотерикою, практичною психологією та йогою у домашніх умовах, розкривати свої чакри, володіти народним цілительством і розбиратися в етнічних культурах різних народів світу.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, у фестивалі вже беруть участь двісті киян. Вони одягнені у спортивний одяг, на спинах тримають рюкзаки з карематами і спальниками. Найбільше учасників записалося на тренінги йоги для жінок "Сама собі чарівниця", йога в парах. Троє чоловіків прийшли у спідницях. Вони записалися на тренінг "Йога у спідницях для чоловіків".

Киянин Роман Кандибур проводить майстер-клас "Сила тотема". Він використовує шаманські практики Єгипту. Грає на дримбі. Його помічник Дмитро б"є у бубон. Під цю мелодію він медитує вдома по 4 години щодня.

"Сьогодні остання ніч повного місяця. Потрібно прокинутися о 4.30 ранку. Стати серед кімнати, розставити руки у сторони і крутитися проти годинникової стрілки, поки не переберете у думках увесь негатив, який встигли зробити або накопичити у собі за останній місяць. Енергія з голови по хребту спуститься донизу і піде під землю. Крутитися треба до 4.51. Коли народиться новий місяць починайте крутитися за годинниковою стрілкою. Так відкриються усі Ваші чакри і ви наповнитеся позитивом", - розповів хлопець.

На фестивалі заборонено палити, вживати алкоголь і наркотики. При вході на фестиваль організатор Костянтин Баранов роздає по 15 презервативів кожному. Проводить майстер-клас з одягання презервативів, читає лекцію, як правильно їх зберігати, розпаковувати і одягати.

"Ми за чистий секс. Не носіть презерватив у кишенях. Він нагріватиметься від тіла і може лопнути під час статевого акту. Ховайте його під матрац у зоні, де кладете подушку. Не одягайте два презерватива одночасно. Обидва порвуться", - пояснив організатор.

Вхід на фестиваль коштує 70 грн. У ПТУ працює їдальня. За 15 грн можна замовити вегетеріанський обід.

Фото: Тарас ПОДОЛЯН/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На етно-езотеричному фестивалі вчили користуватись презервативом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі