вівторок, 19 лютого 2013 13:16

Спецтема: Українське бездоріжжя

Ямковий ремонт українських доріг обіцяють завершити до 1 травня

Ямковий ремонт українських доріг обіцяють завершити до 1 травня
Фото: zik.ua

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") має намір завершити в цілому ямковий ремонт українських доріг, орієнтовно, до 1 травня поточного року.

Про це повідомив журналістам перший заступник голови "Укравтодору" Микола Мездрін в ході виїзної наради на ділянці ремонту дороги траси Київ-Одеса у вівторок.

За його словами, станом на 18 лютого ямковістю було уражено 36,9 тис. км доріг загального користування. На сьогоднішній день проведені ремонтні роботи на 4,7 тис. км доріг - відремонтовано 160 тис. кв. м дорожнього покриття.

В першу чергу роботи виконуються на дорогах Київ-Одеса, Київ-Чернігів, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка, Житомир-Вінниця, Київ-Знам'янка, Дніпропетровськ-Решетилівка, Дніпропетровськ-Миколаїв, Кіровоград-Миколаїв, Знам'янка-Луганськ-Ізварине та інших дорогах державного значення.

"В даний час в умовах міжсезоння проводяться роботи із застосуванням холодних асфальтобетонних сумішей згідно з технологіями, розробленими для застосування в зимових умовах. Для ліквідації ям повністю укомплектовані необхідним обладнанням понад 300 спеціалізованих бригад", - сказав Мездрін

Зараз ви читаєте новину «Ямковий ремонт українських доріг обіцяють завершити до 1 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі