пʼятниця, 20 жовтня 2006 20:49

Кабмін виділив майже 6 мільярдів гривень на ремонт доріг

Уряд України заклав в проект державного бюджету на 2007 рік 5,89 мільярда гривень на розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування. Це на 14,3% більше в порівнянні з держбюджетом-2006 і на 66% - з держбюджетом-2005.

Як повідомило Міністерство фінансів, із загального об"єму коштів на фінансування дорожнього господарства, без урахування зобов"язань по кредитах, 40% прямує на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Зокрема, 500 мільйонів гривень пропонується спрямувати на розвиток автомобільних доріг комунальної власності, 250 мільйонів гривень - на будівництво автотранспортної магістралі через річку Дніпро в Запоріжжі.

За рахунок бюджетного фінансування наступного року передбачається введення в експлуатацію 148,6 кілометра автомобільних доріг місцевого значення, капітальний ремонт 150 кілометрів доріг державного значення і 230 кілометрів доріг місцевого значення, а також придбання 257 одиниць дорожньої техніки, повідомляють ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін виділив майже 6 мільярдів гривень на ремонт доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі