неділя, 04 червня 2006 14:46

Американських солдат поселили в санаторії Міноборони

Сто дев"ять американських вояків перевезли з пансіонату "Дружба", що в Алушті, до санаторію Міноборони у Феодосії. До цього там вже проживали фахівці з США, які прибули до Феодосії раніше.

Американські вояки були перевезені увечері в суботу, 3 червня. Про це повідомив, начальник Центру громадських зв"язків ГУ МВС України в Криму Олександр Домбровський.

За його словами, ніяких інцидентів, пов"язаних з перекриттям доріг, не відбувалося ні в Алушті - при вивозі військових, ні у Феодосії - після прибуття на місце.

Начальник ЦГЗ також відзначив, що "в даний час у Феодосії ситуація спокійна."

- Біля морського торгового порту Феодосії знаходиться близько 80 пікетників, які поводяться мирно. Охорону громадського порядку біля порту здійснюють 3 міліційних наряди. Крім того, там чергує слідча оперативна група з 4 осіб, які, у разі виникнення яких-не будь інцидентів, повинні будуть зафіксувати і задокументувати факти порушення громадського порядку, - пояснив Домбровський.

Коментуючи повідомлення деяких ЗМІ про прибуття до Феодосії спецпідрозділів МВС, начальник ЦГЗ підкреслив, що в феодосійському регіоні - в селищі Кизилташ - дислокуються підрозділи внутрішніх військ, основним завданням яких є надання допомоги міліції у сфері охорони громадського порядку у всьому східному Криму, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Американських солдат поселили в санаторії Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі