середа, 18 листопада 2009 13:29

Американські військові масово скоюють самогубства

Американські військові масово скоюють самогубства

Командування армії США заявило, що кількість самогубств серед військовослужбовців, які знаходяться на дійсній службі, в нинішньому році перевищить показники 2008 року.

Заступник начальника штабу сухопутних військ США генерал Пітер К"яреллі повідомив у вівторок, що кількість самогубств серед військових на сьогоднішній день складає 140 випадків - що дорівнює кількості самогубств за весь 2008 рік. За словами генерала К"яреллі, третина всіх випадків суїциду була скоєна в січні та лютому.

Пітер К"яреллі назвав дану статистику "жахливою", проте відзначив, що з березня спостерігається тенденція зниження кількості суїцидів.

Генерал К"яреллі повідомив також, що керівництво армії направляє значні зусилля на вирішення даної проблеми. У жовтні почала діяти програма "Всестороння військова підготовка", в якій емоційному і психічному здоров"ю та фізичній підготовці приділяється рівна увага.

Голос Америки

Зараз ви читаєте новину «Американські військові масово скоюють самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі