середа, 01 жовтня 2008 14:01

Американець протягом року зберігав тіло подруги замороженим

Наркоторговець Стівен Ройдс зберігав тіло своєї колишньої подруги-стриптизерки замороженим в пластиковій ємності, встановленій в номері одного з каліфорнійських готелів.

Він був засуджений у вівторок до чотирьох років тюремного ув"язнення після того, як визнав себе винним в операціях з наркотиками.

Слухання у справі Ройдса проходили у Ньюпорт Біч, розташованому на південь від Лос-Анджелеса.

Тіло Монік Трепп було виявлене поліцією, що прибула з виконавчим ордером для обшуку номера в готелі Fairmont до Ньюпорт Біч. Обшук проводився у зв"язку з арештом 47-річного Ройдса за підозрою в торгівлі кокаїном.

За словами слідчих, тіло Трепп зберігалося в сухому льоду і вже трохи розклалося.

Розтин показав, що 33-річна стриптизерка померла від передозування кокаїном і алкоголем.

На її тілі не було виявлено ніяких ознак тілесних ушкоджень, видно, вона була мертва вже протягом року.

Ройдса не підозрюють в її смерті, але він так і не розповів, чому тримав тіло замороженим, хоча одного разу спробував заявити, що зробив це з релігійних міркувань.

Ройдс, що визнав себе винним в скоєнні тяжкого злочину, пов"язаного з транспортуванням, зберіганням і продажем кокаїну, переїхав в Сполучені Штати близько 20 років тому, щоб продовжити професійну кар"єру лижника, повідомляє Mignews.com.

Зараз ви читаєте новину «Американець протягом року зберігав тіло подруги замороженим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі