вівторок, 27 березня 2007 18:16

Американці протистоять сексу на Балах Чистоти (ФОТО)

Бали Чистоти, відвідувані батьками та їхніми доньками шкільного віку, стали прикладом поширеного останнім часом в США руху проти дошлюбного сексу. Дівчата завіряють, що залишаться невинними і до шлюбу покладатимуться тільки на любов і опіку своїх батьків.

Найбільш популярні бали в малих містах і селах на заході США, таких як Сперфіш в Південній Дакоті, де в суботнього вечора 100 батьків і дочок зібралися разом для урочистої вечері й танців. Дівчата говорять, що "бережуть себе до весілля, оскільки вони християнки і вірять, що Господь не хоче, щоб вони робили це до шлюбу".

Тим часом, супротивники Балів Чистоти вважають, що дівчата просто не розуміють, що кажуть, і сильно сумніваються в тому, що бали допоможуть дівчатам залишатися цнотливими. Урядове дослідження, в якому брали участь 12 тисяч молодих людей, показало, що більшість дівчат, що обіцяли на балах, в церкві або на релігійних зборах перебувати в чистоті, потім мали дошлюбні стосунки, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Американці протистоять сексу на Балах Чистоти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі