вівторок, 24 квітня 2007 10:25

Американцеві за два дні подзвонили 5 тисяч людей

20-річний безробітний житель штату Массачусетс Райан Фіцджеральд вирішив дати можливість поговорити з собою всім охочим. В п"ятницю, 20 квітня, він розмістив на відеообмінному сервісі YouTube відповідне звернення, забезпечене номером свого мобільного телефону. До вечора неділі йому подзвонили і надіслали sms-повідомлення більше п"яти тисяч людей.

За словами самого Райана Фітцджеральда, він хотів відповісти всім, кому хотілося з ким-небудь поговорити. "Я ніколи з вами не зустрінуся, проте я за вас турбуюся", - сказав він в своєму зверненні з пропозицією подзвонити.

Спочатку Райан планував прийняти і відповісти на максимально можливу кількість дзвінків, проте з 5:00 понеділка за місцевим часом його стільниковий оператор T-Mobile почне стягувати з нього плату за великодушність, оскільки у нього закінчаться безкоштовні хвилини, що надаються по вихідним.

"Я поки що не вирішив, що з цим робитиму. Швидше за все, я просто зніматиму трубку і говоритиму людям: "У мене більше немає безкоштовних хвилин", - розповів він в інтерв"ю газеті The Boston Globe.

Свою затію Райан Фітцджеральд здійснив, надихнувшись прикладом Хуана Манна. Викладені на сервісі YouTube відеокліпи Манна, що пропонують "безкоштовні обійми, дуже швидко стали популярними на цьому відеообмінному веб-сайті, повідомляє Телеграф.by.
Зараз ви читаєте новину «Американцеві за два дні подзвонили 5 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі