понеділок, 17 грудня 2007 12:44

Актор Х"ю Грант вкотре вульгарно оскандалився

47-річний актор Х"ю Грант, якого зовсім недавно застукали в товариствы іспанських повій, знову опинився в центрі вульгарного скандалу, повідомляє The Mirror.

У четвер минулого тижня близько півночі актор з"явився в ресторані Roka в західній частині Лондона. Його супроводжувала загадкова дівчина, вбрана в довге плаття, а також його друг.

Очевидиця, що представилася як Ханна, розповіла: "Вони сиділи на дивані поряд з нами. Дівчина сиділа посередині. Незабаром Грант почав щосили її домагатися. Тим часом його друг гладив ногу дівчини. Гранта, це, мабуть, не турбувало".

Жінка обійняла обох чоловіків і стала гладити їх по голові. Х"ю поклав пальці їй у рот і вона почала їх лизати. "Я ніколи такого не бачила. Це було ненормально", додала свідок.

Розпуста тривала близько 20 хвилин, протягом яких явно п"яному Гранту не було діла до норм пристойності. Близько 1:30 ночі все троє разом покинули заклад. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Актор Х"ю Грант вкотре вульгарно оскандалився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі