субота, 12 березня 2022 11:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Активувалися розвідувальні безпілотники: очільник Харківщини поділився новинами в регіоні

Активувалися розвідувальні безпілотники: очільник Харківщини поділився новинами в регіоні
Олег Синєгубов розповів, що тероборона, ЗСУ, поліція фіксують окремих диверсантів, які збирають дані про військові об'єкти, розташування постів Фото: прінт-скрін відео

На Харківщині українські військові продовжують тримати оборону. Російський ворог не просувається вперед, суттєво зменшив темпи та втрачає боєздатність.

Про ситуацію в місті-герой Харків та області станом на 12 березня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"За минулу добу російські окупанти постійно наносили артилерійські та мінометні обстріли по районах Харкова - Олексіївки, П'ятихаток, Холодної Гори, Хаз, Салтівки; Чугуєвському району, Ізюмщині, Дергачам. Всього було зафіксовано 84 обстріли. Активність ворожої авіації по місту Харкову не була великою. Спостерігали активність безпілотних літальних апаратів противника, які робили польоти з розвідувальною метою, аби виявити позиції підрозділів ЗСУ, ТРО та НГУ", - каже голова Харківської ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ССО знищили колону окупантів біля Чугуєва

Олег Синєгубов розповів, що тероборона, ЗСУ, поліція фіксують окремих диверсантів, які збирають дані про військові об'єкти, розташування постів.Наприклад, учора, під час комендантської години, бійці ТРО Харкова затримали на метро "Героїв праці" двох осіб. Їх передали до працівників СБУ для проведення слідчих дій. Він попросив усіх жителів бути пильними і повідомляти про підозрілих осіб ЗСУ, ТРО та НГУ.

У Харкові в після зупинки руху метрополітену багато людей, які рятуються від обстрілів, знайшли для себе укриття. Як люди виживають у підземці, показали у серії знімків. На кадрах видно, що місцеві жителі різних поколінь - від літніх людей, до дітей, знаходяться на території підземки.

Зараз ви читаєте новину «Активувалися розвідувальні безпілотники: очільник Харківщини поділився новинами в регіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі