пʼятниця, 30 жовтня 2009 12:40

Актор Денніс Хоппер хворий на рак

Актор Денніс Хоппер хворий на рак

Відомий американський актор Денніс Хоппер хворий на рак передміхурової залози, через хворобу він відмінив поїздку на власну виставку до Австралії.

За словами менеджера актора, на початку місяця 73-річний Хопер звертався в лікарню у зв"язку з обезводненням організму і симптомами вірусу грипу, що з"явилися у нього під час поїздки до Нью-Йорку. В результаті з"ясувалося, що актор хворий на рак передміхурової залози. В даний час він проходить курс лікування в університеті Південної Кароліни.

"Ми сподіваємося на краще", - заявив менеджер Хопера.

Через поставлений діагноз актор вимушений був пропустити власну художню виставку предметів мистецтва і фотографії під назвою "Денніс Хоппер і Новий Голлівуд" в центрі австралійського мистецтва в Мельбурні.

У своїй заяві для преси Хопер відзначив, що "дуже засмучений тим, що не зможе поїхати до Мельбурну, і буде повністю зосереджений на лікуванні".

"Абсолютно очевидно, що власне здоров"я є для нього найголовнішим на даний момент пріоритетом, і ми бажаємо йому швидкого одужання", - заявив директор Центру мистецтва в Мельбурні Тоні Суіні.

Найвідомішими кінофільмами, в яких знімався Хопер, стали "Апокаліпсис сьогодні" (1979) Френсіса форда Копполи, "Бійцівська рибка" (1983), "Синій оксамит" Девіда Лінча (1986), "Швидкість" (1994) і "Водний світ" (1995), повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Актор Денніс Хоппер хворий на рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі