четвер, 11 жовтня 2018 07:44

Якою буде погода під час затяжних вихідних

Якою буде погода під час затяжних вихідних
Найближчими днями в Україні буде сонячно та без опадів. Уночі та вранці будуть густі тумани. Фото - Rivne Media

Найближчими днями, зокрема протягом трьох затяжних вихідних – 13,14 та 15 жовтня в Україні буде сонячно та без опадів. В окремих регіонах уночі та вранці будуть густі тумани. Уночі середня температура по Україні становитиме 2-8 градусів тепла. Вдень від від +16 до +19, а на півдні країни та Закарпатті - до 22 градусів тепла.

Сьогодні, 11 жовтня, у більшості областей України збережеться тепла та суха погода. Вночі та вранці місцям тумани. Температура повітря в Україні становитиме +16+20 градусів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях буде сухо та ясно. Температура повітря вдень 17-23 градуси тепла. У північних областях очікується суха погода. Температура повітря вдень 15-19 градусів тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Початок жовтня буде теплий

У східних областях — без опадів. Температура повітря вдень 15-22 градуси вище нуля. У центральних областях очікується до 15-20 тепла.

На півдні України очікується суха погода. Температура повітря вдень 17-23 градуси вище нуля.

У Києві без опадів, температура вдень 16-18 тепла.

Друга половина жовтня буде прохолодна. Сирий буде і листопад. Прогнозують народні синоптики.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода під час затяжних вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі