понеділок, 22 березня 2021 16:18

Як здолати безсоння - медичний гороскоп на 22 березня

Як здолати безсоння - медичний гороскоп на 22 березня
Шкіра потребує зволоження та підживлення. Відмовтеся від жирної їжі на кілька тижнів. Фото: pixabay.com

22 березня відмовтеся від алкоголю. Зменшіть кількість спожитої кави. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Налягайте на ряжанку і кефір, - каже астрологиня. - Це покращить роботу шлунку. Вагітним жінкам слід більше часу проводити в ліжку. Протипоказані далекі поїздки. Є високий ризик передчасних пологів. Багатьох турбуватиме безсоння. Якщо хочете його здолати, не дивіться на ніч фільми жахів і бойовики. Не захоплюйтеся декоративною косметикою. Шкіра потребує зволоження та підживлення. Відмовтеся від жирної їжі на кілька тижнів. Похід у спортзал варто відкласти. Стежте за роботою серця".

Овен

Ввечері набрякатимуть ноги. Особливо це стосуватиметься вагітних і людей із захворюваннями судин. Подбайте про себе.

Телець

Неспокійний день. Відчуватиметься загальна пригніченість. Підтримуйте бадьорість тіла. Це допоможе відновити добрий настрій.

Близнюки

Знижується гострота слуху. Бережіть вуха від протягів. Застуда може дати ускладнення на нервову систему. Прогресуватимуть неврози.

Рак

Схильним до нападів мігрені бажано мати при собі ліки. Головний біль заважатиме зосередитися на роботі навіть здоровим людям.

Лев

Турбуватиме зубний біль. Знеболювальні діятимуть слабко. Потерпіть трохи. До стоматолога краще йти наступного дня.

Діва

Нові косметичні препарати можуть дати алергійну реакцію. Не випробовуйте їх перед виходом на роботу. Зробіть це ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22-28 березня: кому зірки пророкують світле майбутнє

Терези

Прогнозується погіршення стану хворих на панкреатит. Шлунок гірше справлятиметься з перетравлюванням їжі. Дотримуйтеся відповідної дієти.

Скорпіон

Запобігайте появі кишкових інфекцій. Перевіряйте термін придатності консерви до споживання. Не пийте сирої води навіть із джерела.

Стрілець

Мобілізуйте захисні сили організму. Замість кави пийте чаї з цілющих трав. Додавайте в їжу більше зелені.

Козеріг

Гарний час для початку загартування організму. Добре переноситиметься контраст температур. Швидко відбуватиметься омолодження тканин тіла.

Водолій

Подбайте про додаткове зволоження шкіри обличчя. Не допускайте знежирення шкіри рук від тривалого контакту із засобами побутової хімії.

Риби

Хвороби статевих органів провокуватимуть зниження потенції. Не допускайте переходу захворювання у хронічну стадію. Вчасно звертайтеся до лікаря.

Астрологиня попередила, від яких справ треба відмовитися в цей понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Як здолати безсоння - медичний гороскоп на 22 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі