понеділок, 03 березня 2008 09:23

Як Влада Топалова пограбували в аеропорту Майамі (ФОТО)

Популярний співак Влад Топалов, прилетівши до Америки, в перший же день став жертвою грабіжників. Влада обікрали прямо в аеропорту Майамі, що славиться своєю бездоганною системою безпеки.

До Америки співак прилетів для зйомок нового кліпу на пісню, що повинна була найближчим часом з"явитися в ефірі.

Але замість того щоб з перших днів зайнятися роботою над новим відео, Топалову довелося розбиратися з поліцією і шукати свої зниклі речі.

Як з"ясувалося пізніше, дорожню сумку співака вкрали дуже незвичайним чином. За словами співака, подібні трюки він бачив лише в кіно.

- Коли я стояв у транспортера і чекав свій багаж, мене несподівано штовхнув якийсь хлопець, - говорить Влад. - Спочатку я не звернув на це уваги, але коли мене штовхнули утретє, я почав з"ясовувати відносини.

У результаті, поки російська знаменитість намагалася пояснити американському підліткові, що так поводитися не можна, у Топалова вкрали сумку.

На думку співака, хлопець штовхав його спеціально, щоб відвернути увагу. До того ж Влад говорить, що, коли він працював зі своїм ноутбуком в залі очікування, багато хто міг бачити його новенький дизайнерський комп"ютер. До речі, за підрахунками знаменитості, сума втрати, нанесеної йому американськими злодюжками, складає близько мільйона рублів, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як Влада Топалова пограбували в аеропорту Майамі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі