вівторок, 16 лютого 2021 13:25

Як привести до ладу нервову систему – медичний гороскоп на 16 лютого

Як привести до ладу нервову систему – медичний гороскоп на 16 лютого
Не терпіть головного болю. Найближчим часом пройдіть обстеження у лікаря. Фото: pixabay.com

16 лютого не треба фарбувати волосся. Колір неприємно здивує, волосся стане тьмяним і посіченим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкладіть операції з видалення родимок чи бородавок, - говорить астрологиня. – Пошкоджена ділянка шкіри загоюватиметься неестетично. Нагадають про себе застарілі травми голови. Не терпіть головного болю. Найближчим часом пройдіть обстеження у лікаря. Задумаєтеся над тим, як привести до ладу нервову систему. Вона буде чутлива до впливу зовнішніх подразників. Навіть незначні дрібниці викликатимуть занепокоєння. Попийте седативні препарати. Сходіть на йогу чи плавання. Перед сном з'їжте ложечку меду чи випийте склянку молока".

Овен

Під вечір ви почуватиметеся виснаженими. Хворим на радикуліт варто подбати про себе. Займіться профілактикою загострення цієї хвороби.

Телець

Чітко сплануйте свій день. Це дасть вам можливість менше турбуватися. Уникайте стресів. Прийміть перед сном розслаблюючу ванну. Раніше лягайте спати.

Близнюки

Задушлива атмосфера погано впливатиме на ваше самопочуття. Добре провітрюйте робоче приміщення. Уникайте пасивного паління.

Рак

Схильні до повноти люди швидко набиратимуть зайві кілограми. Голодувати не можна. Зменшуйте калорійність страв.

Лев

Зменшується фізична сила. Враховуйте це під час проведення тренувань. Не вживайте тонізуючих препаратів. Природно настав період відпочинку.

Діва

Після напруженого робочого дня можуть з'явитися набряки на ногах. Ввечері стимулюйте відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, кому цього тижня пощастить найбільше

Терези

Не доводьте себе до виснаження дієтами та фізичними вправами. Вам необхідне повноцінне харчування. Не провокуйте розвитку анемії.

Скорпіон

Не займайтеся самолікуванням. Нові препарати можуть викликати алергійні реакції. У разі погіршення самопочуття порадьтеся з лікарем.

Стрілець

Підвищується сонливість. Зосередитися на копіткій роботі буде важко. Частіше чергуйте роботу з відпочинком.

Козеріг

Змінюється кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Відкоригуйте відповідно денний раціон харчування. Віддавайте перевагу домашній кухні.

Водолій

Будьте обережні. Не користуйтеся пошкодженими електроприладами. Стережіться ураження електричним струмом.

Риби

Підвищується ламкість судин. Не розпочинайте нового курсу ін'єкцій. Операції на судинах проводити не можна. Важко проходитиме післяопераційний період.

Що обіцяють зірки на 16 лютого? Свіжий прогноз астролога нікого не залишить байдужим.

Зараз ви читаєте новину «Як привести до ладу нервову систему – медичний гороскоп на 16 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі