середа, 16 березня 2022 16:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Як на Сумщині пекарні і цехи кинулися допомагати теробороні - відео

Як на Сумщині пекарні і цехи кинулися допомагати теробороні - відео
У пекарні на Сумщині почали випікати хліб для бійців тероборони. ФОТО: Gazeta.ua

Із початком війни невеликі підприємства Сумщини почали активно допомагати бійцям територіальної оборони.

В одному із сіл Роменського району працює пекарня в якій почали випікати хліб для захисників та навколишніх населених пунктів. А у цеху для обробки деревини поруч – виконують замовлення від тероборони.

"Із шести ранку і до перемоги працюємо. Поняття "зміна" немає. Як спекли – так і додому", - розповів про роботу пекарні голова Роменської райспоживспілки Юрій Тесленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США можуть надати Україні ракети-камікадзе, які "покришать" артилерію Росії. Вони швидші за "Байрактари" - NBC

За аналогічним принципом налагоджена робота і у центр з обробки деревини.

"Нам сказали треба і ми всі організовано вийшли працювати. За нами діло не стане, допоможемо", - сказав працівник цеху Анатолій Денисюк.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Як на Сумщині пекарні і цехи кинулися допомагати теробороні - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі