середа, 09 серпня 2023 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Ахеджакова вийшла на сцену з прапором України та довела росіян до істерики

Російська акторка, уродженка Дніпра Лія Ахеджакова довела росіян до істерики своєю підтримкою України.

Так, після звільнення з російського театру за антивоєнну позицію знаменита артистка вирушила за кордон. Наприкінці липня Ахеджакова зіграла у спектаклі в німецькому місті Бремен. Про це пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лії Ахеджаковій загрожує довічне

У кінці вистави акторка вийшла на сцену з синьо-жовтим прапором та підтримала Україну, яка вже півтора року захищає свої території від країни-агресорки Росії.

Тим часом присутні глядачі у залі українською вигукували Ахеджаковій – "дякуємо!".

Автор: скріншот
  У кінці вистави акторка вийшла на сцену з синьо-жовтим прапором та підтримала Україну
У кінці вистави акторка вийшла на сцену з синьо-жовтим прапором та підтримала Україну

Росіяни не змогли це оминути увагою, вчинок акторки викликав у них істерику. Зокрема, у генпрокуратуру РФ надійшла скарга, аби Ахеджакову перевірили на предмет "дискредитації російської армії" та визнали її "іноагенткою".

Зазначимо, раніше росіяни вже скаржилися на Лію Ахеджакову. Знамениту акторку звинувачували в "держзраді", а також вимагали завести проти неї кримінальну справу, бо вона нібито займається дискредитацією російських військових, спонсорує ЗСУ та розпалює ворожнечу.

Зараз ви читаєте новину «Ахеджакова вийшла на сцену з прапором України та довела росіян до істерики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі