пʼятниця, 13 грудня 2019 14:08

Адвокат розбив у суді аргументи слідства проти Дугарь

Автор: Oksana Kovalenko
  Прокурори просять для Дугарь цілодобовий домашній арешт без права на заставу
Прокурори просять для Дугарь цілодобовий домашній арешт без права на заставу

Військова медсестра Яна Дугарь була за кордоном і не могла бути зафіксована відеокамерами, на плівки яких посилається сторона обвинувачення.

Про це повідомив адвокат у залі Печерського райсуду Києва, де обирають запобіжний захід Дугарь.

Захисник наголосив, що єдиний доказ сторони обвинувачення - це записи з камери поблизу місця вбивства Шеремета 18 липня і 15 липня 2016 року, які порівнюють із записами від 11 липня 2019 року. Проаналізувавши ці записи, експертиза нібито підтвердила, що на відео - Дугарь.

"Є паспорт, всі відмітки. Також квитки на авіапереліт підтверджують, що вона виїхала з України 16 червня і повернулася 13 липня. Вона була на території Румунії та Італії на той момент, коли було зроблене зображення, яке досліджували експерти", - повідомив адвокат.

Він передав ці докази судді.

Сторона обвинувачення просить відправити Дугарь під цілодобовий домашній арешт без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп хоче взяти медсестру Дугарь на поруки

12 грудня слідчі оприлюднили імена 5 підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: медсестра одного з парашутно-десантних батальйонів Яна Дугарь, лікар і волонтер Юлія Кузьменко, музикант і доброволець Андрій Антоненко, подружжя-добровольці Владислав та Інна Грищенки.

За інформацією слідства, Дугарь проводила розвідку місця злочину за кілька днів до вбивства.

Народний депутат Яна Зінкевич оприлюднила довідку, яка свідчить, що Дугарь на момент убивства Шеремета перебувала в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розбив у суді аргументи слідства проти Дугарь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі