субота, 24 лютого 2024 19:17

"Я вірю і точно знаю": Залужний звернувся до українців

"Я вірю і точно знаю": Залужний звернувся до українців
Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у другі роковини повномасштабного вторгнення РФ звернувся до українців. Фото: t.me/Zaluzhnui

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у другі роковини повномасштабного вторгнення РФ висловив впевненість, що Україна переможе.

Наголосив, що завдяки мужності і жертовності українських громадян нашій країні вдалося встояти. Про це Залужний написав у Telegram та прикріпив до допису фото із колишнім начальником Генштабу Сергієм Шапталою.

"Триває наш безкомпромісний і мужній супротив. 24 лютого 2022 року, сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак та величезних колон техніки і рушили добровольцями до лав Збройних сил України. Завдяки мужності і жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе і нашу Державу", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо бути швидшими": Зеленський пояснив звільнення Залужного

Залужний подякував військовим, які захищають державу на полі бою, та тим, хто допомагає встояти проти російської агресії.

"Дякую всім, хто у ці хвилини на полі бою боронить нашу державу. Дякую всім, хто допомагає українській армії. Хто памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для Перемоги. Вічна памʼять і шана воїнам, хто віддав життя за свободу Батьківщини. Я вірю і точно знаю - ми переможемо! Слава Україні!", - йдеться у його повідомленні.

Українська телеведуча Надія Матвєєва показала нове фото колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та його дружини Олени.

Медійниця поділилася селфі з улюбленцями українців під час спільної зустрічі. Фото показала в Instagram.

Матвєєва обговорювала із Залужними благодійні проєкти, зокрема фонд "UA24" Сергія Костири, до якого залучена й сама волонтерка. Ведуча також поділилися своїми враженнями від розмови.

Зараз ви читаєте новину «"Я вірю і точно знаю": Залужний звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі