середа, 05 червня 2019 13:19

9-річній Олександрі Шевчук терміново потрібні гроші на обстеження та операцію на нирках

Автор: Фото надане Анною Шевчук
  9-річна Олександра Шевчук народилася з вродженою спинномозковою грижею
9-річна Олександра Шевчук народилася з вродженою спинномозковою грижею

9-річна Олександра Шевчук із села Шамраєво Благовіщенського району на Кіровоградщині народилася з вродженою спинномозковою грижею, синдромом натягнутого спинного мозку, синдромом Кіарі, порушенням тазових органів, двостороннім гідронефрозом і хронічною нирковою недостатністю. Перенесла 6 операцій. Останню - на спинному мозку. На контрольне обстеження перед операцією на нирках потрібно понад $5 тис.

"Сашуня народилася з багатьма важкими діагнозами. Незважаючи на це, донечка відвідує школу, радіє життю. Через порушення тазових органів змушена ходити в памперсах. Донечка кожні 4 години терпить катетеризацію. Спить із катетером Фолея​ та сечепакетом.

За свої 9 років перенесла 6 важких операцій в Україні та за кордоном. Остання на спинному​ мозку була в Ізраїлі 25 листопада 2018-го у клініці​ Рамбам​ Ізраіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Марійка перебуває у важкому стані" — новонародженій дівчинці на термінове обстеження потрібно 15 тис. євро

Тепер потрібне контрольне обстеження для подальшої​ операції на нирках. Воно коштує 5150 доларів. Я Сашуню виховую одна. Допомогти мені нікому. Тому звертаюся до небайдужих людей. Прошу допомогти донечці бути такою, як і всі діти", - розповіла Gazeta.ua мати Ганна Шевчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 8194 3846 (Шевчук Ганна Федорівна), її контакти: (098) 297 91 86.

Фото надане Ганною Шевчук

Зараз ви читаєте новину «9-річній Олександрі Шевчук терміново потрібні гроші на обстеження та операцію на нирках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі