понеділок, 07 квітня 2008 16:52

8-річна дівчинка повісилася, показуючи братові сцену з фільму

8-річна дівчинка повісилася, показуючи братові сцену з фільму
У індійському штаті Керала 8-річна дівчинка випадково повісилася, розігруючи для брата сцену самогубства з телефільму, який вона подивилася.

Дитина закрилася зсередини в кімнаті свого будинку в рідному селі, зав"язала петлю на віконних гратах і просунула в неї голову. За всім цим спостерігав п"ятирічний брат дівчинки, яку звали Шрутхи.

На думку інспектора поліції К.Р. Сивасутхана, дівчинка хотіла показати братові те, що вона побачила по телебаченню. Батьків у момент трагедії будинку не було. Хлопчик, зрозумівши, що з сестрою щось не так, заплакав. На його плач прийшли сусіди і відкрили двері.

Як уточнив поліцейський, дівчинку виявили на горизонтальних гратах вікна. Слідство повідомило, що Шрутхи побачила сцену самогубства по телевізору у сусідів. "У нас удома немає телевізора, тому діти після школи йшли дивитися телевізор до сусідів", - сказала Сумангала, мати Шрутхи, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «8-річна дівчинка повісилася, показуючи братові сцену з фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі