четвер, 16 липня 2009 13:08

53-річна жінка побила 200-кілограмового ведмедя (ФОТО)

Жінка голими руками відбилася від 200-кілограмового ведмедя. Злякавшись лютої відсічі 53-річної сибірячки, досвідчений звір втік в ліс.

Надія Теплякова поверталася пізно ввечері з роботи додому і зустріла ведмедя. "Наше село розташоване поряд з тайгою, але таких випадків ще не було", - зізнається жінка.

"Я вже майже дійшла до будинку, коли на мене з кущів накинувся величезний кошлатий звір. Я і пискнути не встигла, як ведмідь придавив мене до землі своєю тушею і став буквально рвати кігтями!", - розповіла жахливі подробиці Теплякова.

 Мініатюрна жінка зростом лише 152 сантиметри спочатку розгубилася.

"Клишоногий вчепився мені у вухо, - з жахом згадує Надія. - Потім відкусив зібране в хвостик волосся прямо разом з гумкою. Від переляку я спочатку навіть втратила дар мови, а потім - звідки лише сили взялися - як закричала, та як стала молотити ведмедя кулаками! Звір, мабуть, не чекав такої відсічі та здивовано завмер, а потім гаркнув на мене і ломанувся в ліс".

Як вона прийшла додому, жінка не пам"ятає. Зайшла в хату вся в крові та без сил впала на руки до чоловіка.

Переляканий за життя дружини Віктор терміново відвіз Надю в лікарню. Лікарі кілька годин зашивали рани жінки на голові, грудях і ногах.

Віктор в цей час з мисливцями прочісував місцевість біля села у пошуках ведмедя. Наступного дня звіра вислідили і застрелили. Це був величезний ведмідь вагою більше 200 кілограмів.

Life.ru, ТСН
Зараз ви читаєте новину «53-річна жінка побила 200-кілограмового ведмедя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі