четвер, 15 липня 2021 03:00

15 липня День янгола святкують власники єдиного імені
8

Сьогодні, 15 липня, іменини відзначають власники лише одного імені Арсеній.

Gazeta.ua пропонує більше дізнатися про історію імені та обрати хороше вітання для причетних до свята.

Арсеній має давньогрецьке походження. Означає "мужній", "зрілий". В Українській мові є інша форма імені, менш популярна - Арсентій. Жіноча форма - Арсенія.

Незважаючи на такий мужній переклад, Арсеній має дуже м'який і поступливий характер, він не любить зайвої уваги до своєї персони. Спокійний і романтичний, легко ображається і стає замкнутим. Довго забуває образи і важко переносить невдачі. Критичні зауваження на свою адресу він абсолютно не сприймає, не любить, коли над ним жартують.

При цьому надзвичайно впертий, ця риса допомагає йому досягати поставлених цілей. До них йде неквапливо, але наполегливо, завдяки прекрасним розумовим здібностям і старанності, завжди досягає бажаного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 липня День Янгола святкують власники 14 імен. Не забудьте привітати знайомих

Покровитилем Арсеніїв вважають преподобного Арсенія Комельского, виходця із знатної сім'ї, який відмовився від багатства і присвятив себе богослужінню. Жив в обителі Святої Трійці, вів праведне життя, надалі його вибрали ігуменом монастиря. Але йому ця почесть не сподобалася, чоловік усамітнився в келії в Шилегонському лісі.

До добросердого старого ходили за рекомендаціями і допомогою, а після його смерті на могилі відбувалися чудеса виліковування від різних хвороб.

Вітання для Арсенія
Фото: listivka.olkol.com
Вітання для Арсенія
Вітання для Арсенія
Вітання для Арсенія
Вітання для Арсенія

15 липня в православній церкві відзначають Покладання чесної ризи Пресвятої Богородиці у Влахерні. Святиня володіла чудом зцілення, а також роками рятувала міста, в яких перебувала, від наступів ворогів.

Зараз ви читаєте новину «15 липня День янгола святкують власники єдиного імені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі